Groot aanbod hotels Tenerife

Tenerife is een populaire vakantiebestemming, zowel voor zonaanbidders en watersporters als natuurzoekers en cultuurliefhebbers. Vanwege het zonnige en aangename klimaat trekt het eiland het hele jaar door veel toeristen. Niet zo gek dat er op Tenerife een groot aanbod hotels te vinden is!

Hotels op Tenerife: ideale ligging

Veel hotels op Tenerife zijn te vinden in populaire badplaatsen zoals Playa las Americas en Costa Adeje, ten zuiden van het eiland. Veel van deze accommodaties hebben een ideale ligging bij zowel het strand als het centrum van de stad.

Houd je van drukte en levendigheid, maar wil je zo nu en dan ook even lekker relaxen op het strand? Dan is dit een ideale optie voor jou. Een mooi voorbeeld is Hotel Pelinor, in de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dit populaire hotel ligt tussen vele winkels, gezellige restaurants, hippe bars en op een steenworpafstand van het strand.

Hotels voor jong en oud

Een vakantie op Tenerife slaagt altijd, want dit zonnige eiland heeft iedereen wel iets te bieden. Er zijn niet alleen diverse activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud, maar ook hotels met uiteenlopende faciliteiten.

Ga je op vakantie met het hele gezin en wil je een hotel op Tenerife boeken? Kijk dan ook naar het entertainmentaanbod. Veel hotels op Tenerife hebben een entertainmentteam voor alle leeftijden. Denk hierbij aan sporttoernooien, karaoke, muziekvoorstellingen en shows.