Lastminute Tenerife: heerlijk eiland!

Het Spaanse eiland Tenerife is een heerlijk eiland om op vakantie te gaan. Niet alleen vanwege de zon, zee en het strand, maar ook vanwege de unieke activiteiten en bezienswaardigheden. Je zult je dan als jongere ook niet snel vervelen als je een lastminute naar Tenerife boekt!

Populaire badplaatsen

Vooral de hoofdstad Santa Cruz en de badplaatsen in het zuiden van het eiland trekken veel toeristen. Niet zo gek, want hier bevinden zich sfeervolle bars, hippe clubs en goede restaurants. Ook vind je hier veel hotels, waardoor de activiteiten in het centrum gemakkelijk te combineren zijn met een dagje strand.

Ook als je gewoon even lekker wilt relaxen kun je een lastminute naar Tenerife boeken. Er zijn namelijk genoeg mooie en schone zandstranden waar je een mooi bruin kleurtje op kunt doen. Houd je van wat meer actie, waag je dan aan één van de spectaculaire watersporten zoals duiken, jetskiën en windsurfen.

Lastminute naar Tenerife: altijd goed

Op het zonnige Tenerife ligt de gemiddelde temperatuur het hele jaar tussen de 19˚C en 25˚C. Hierdoor kun je het hele jaar door een lastminute naar Tenerife boeken. Bovendien is er altijd wel iets te doen: of je nu van zonnen en watersporten houdt of op zoek bent naar natuur en cultuur!